Menú del migdía
Divendres, 4 abril 2025
Albergínia amb soja fermentada, verduretes, sèsam i tonyina
Berenjena con soja fermentada, verduritas, sesamo y atún (4), (6), (11), (12)
O
Crema de moniato i pastanaga amb curri, dauets de pollastre i ceba tendra
Crema de boniato y zanahoria con curry, daditos de pollo y cebolla tierna (7), (9), (12)
O
Rigatoni amb verdures, all i guanciale
Rigatoni con verduras, ajo y guanciale (12)
* * *
Lluç amb llenties, tomàquet i ceba
Merluza con lentejas, tomate y cebolla (4), (9)
O
Magret d’ànec amb pera, patata i salsa verda
Magret de pato con pera, patata y salsa verde (3), (7), (12)
O
Vedella filetejada amb rucola i parmesà
Tagliata de ternera con rucola y parmesano (7), (12)
* * *
Gelat de vainilla amb platà flamejat i salsa de toffee
Helado de vainilla con plátano flambeado y salsa de toffee (1), (3), (5), (7), (8)
O
Mousse de iogurt amb aranyons i crumble d’avellana
Mousse de yogur con arándanos y crumble de avellana (1), (3), (7), (8)
20.50 € 10% I.V.A. inclòs/ 20.50 € 10 % I.V.A. incluido
(incl. ¼ vi o aigua o cervesa o refresc)/ (incl. ¼ vino o agua o cerveza o refresco)
No canviem les postres pel cafè
Menú del migdía sense postre
Albergínia amb soja fermentada, verduretes, sèsam i tonyina
Berenjena con soja fermentada, verduritas, sesamo y atún (4), (6), (11), (12)
O
Crema de moniato i pastanaga amb curri, dauets de pollastre i ceba tendra
Crema de boniato y zanahoria con curry, daditos de pollo y cebolla tierna (7), (9), (12)
* * *
Rigatoni amb verdures, all i guanciale
Rigatoni con verduras, ajo y guanciale (12)
O
Risotto amb butifarra, bolets, vi negre i romaní
Risotto con butifarra, setas, vino tinto y romero (7), (9), (12)
* * *
Pizza amb quatre formatges
Pizza a los cuatro quesos (1), (7)
17.50 € 10 % I.V.A. inclòs/ 17.50 € 10 % I.V.A. incluido
(incl. ¼ vi o aigua o cervesa o refresc)/ (incl. ¼ vino o agua o cerveza o refresco)
Al·lèrgens:
(1) Gluten, (2) crustacis, (3) ous, (4) peix, (5) cacauets, (6) soja, (7) lactosa, (8) fruits secs, (9) api, (10) mostassa, (11) sèsam, (12) sulfits, (13) mol·luscs, (14) tramussos