Menus per a grups
A partir de 15 persones
CATALÀ
MENÚ A
Per picar:
Olives macerades amb fines herbes, all i bitxo
Xips de patata casolanes amb parmesà, oli de tòfona i pebre negre
Mozzarella de búfala amb tomàquets i pesto d'alfàbrega
Croquetes casolanes de patata, ceps, pernil, provolone i julivert (1 unitat x pers.)
Mortadel·la trufada amb focaccia
Rotllet d'albergínia amb provolone, pernil, salsa de tomàquet i orenga
* * *
Per triar entre:
Vitello tonnato
(Encenalls de vedella rostida amb maionesa de tonyina i tàperes)
O
Carpaccio de pop amb carxofes i olives negres
O
Risotto cremós de bolets de temporada
O
Tortel·lonis farcits de vedella brasejada amb crema de parmesà
* * *
Pannacotta amb coulis de maracujà
O
Cannoli sicilians farcits de crema de mató i xocolata blanca amb perfum de cítrics
O
Gelat de vainilla amb crumble d'avellana, gerds i salsa de toffee
Per persona | 40,50 €
MENÚ B
Per picar:
Olives macerades amb fines herbes, all i bitxo
Embotits italians
Mozzarella de búfala amb ruca, carxofa i vinagre balsàmic
Croquetes casolanes de patata, ceps, pernil, provolone i julivert (1 unitat x pers.)
Bruschetta amb dauets d'albergínia i anxoves
* * *
Per triar entre:
Carpaccio de vedella amb salsa trufada, encenalls de parmesà i bolets
O
Tàrtar de tonyina macerada en llimona i sèsam, amb carxofa, ruca, ceba, xips de moniato i arròs negre silvestre tipus “Venere”
O
Risotto cremós amb crema de tòfona i formatge fontina
O
Raviolis farcits de bacallà amb stracciatella, confitura de tomàquet i alfàbrega
* * *
Sorbet de llimona i poma verda amb dauets de pinya i de mango
O
Petó de xocolata amb fruites del bosc
O
Tiramisú
Per persona | 42,50 €
MENÚ C
Per picar:
Olives macerades amb fines herbes, all i bitxo
Xips de patata casolanes amb parmesà, alvocat i tomàquets
Mortadel·la trufada amb focaccia
Burrata amb festucs i pera cuita amb vi blanc i mel
Carpaccio de vedella amb encenalls de parmesà, carxofes i bolets
* * *
Per triar entre:
Risotto cremós amb crema de formatge fontina i suc de carn
O
Raviolis farcits de foie-gras (segons temporada) amb stracciatella de burrata, guanciale i bolets
O
Bacallà amb crosta de pa i fines herbes sobre patata, pebrot, ceba i alfàbrega
O
Filet de vedella sobre patata amb bolets i ceba tendra
* * *
Tiramisú
O
Pastís casolà de formatge amb fruites del bosc
O
Coulant de xocolata amb gelat de vainilla i salsa de maracujà
Per persona | 48,50 €
MENÚ D
Per picar:
Olives macerades amb fines herbes, all i bitxo
Bruschetta amb dauets d'albergínia i anxoves
Mozzarella de búfala amb tomàquets i pesto d'alfàbrega
Pernil de Parma amb focaccia
Amanida verda amb cirerols semi dry, alvocat, cues de llagostins, bacó i carxofa
* * *
Per triar entre:
Risotto cremós amb crema de tòfona i formatge fontina
O
Raviolis farcits de foie-gras (segons temporada) amb suc de carn, stracciatella de burrata i guanciale
O
Suprema de peix (llobarro) amb patata, ceba tendra i salsa de fines herbes
O
Filet de vedella amb ceps i mascarpone
* * *
Tiramisú
O
Pastís casolà de formatge amb fruites del bosc
O
Brownie amb gelat de vainilla, salsa de toffee i crumble d’avellana
Per persona | 48,50 €
ELS MENÚS INCLOUEN L’IVA, EL COBERT, AIGÜES MINERALS, CAFÈ I ELS VINS SEGÜENTS:
BLANC: TROVATi, Terre Siciliane
NEGRE: Villa Adami, Montepulciano d’Abruzzo
UNA AMPOLLA DE VI PER CADA TRES PERSONES. EL CONSUM ADDICIONAL ES FACTURARÀ.
PER A QUALSEVOL CONSULTA, PREGUNTEU PER LA KATINKA YLLA. (DE 10.00 H A 17.00 H)
DIUMENGE NIT I FESTIUS NIT ENTRE SETMANA TANCAT.
ESPAÑOL
MENÚ A
Para picar:
Olivas maceradas con finas hierbas, ajo y guindilla
Chips de patata caseras con parmesano, aceite de trufa y pimienta negra
Mozzarella de búfala con tomatitos y pesto de albahaca
Croquetas caseras de patata, ceps, jamón, provolone y perejil (1 un. x pers.)
Mortadela trufada con focaccia
Rollito de berenjena con provolone, jamón, salsa de tomate y orégano
* * *
Para elegir entre:
Vitello tonnato
(Virutas de ternera asado con mayonesa de atún y alcaparras)
O
Carpaccio de pulpo con alcachofas y olivas negras
O
Cremoso risotto con setas de temporada
O
Tortelloni rellenos de ternera braseada con crema de parmesano
* * *
Panna cotta con coulis de maracuyá
O
Canutillos sicilianos rellenos de crema de requesón y chocolate blanco al perfume de cítricos
O
Helado de vainilla con crumble de avellana, frambuesas y salsa de toffie
Por persona | 40,50 €
MENÚ B
Para picar:
Olivas maceradas con finas hierbas, ajo y guindilla
Embutidos italianos
Mozzarella de búfala con rucola, alcachofa y vinagre balsámico
Croquetas caseras de patata, ceps, jamón, provolone y perejil (1 un x pers.)
Bruschetta con daditos de berenjena y anchoas
* * *
Para elegir entre:
Carpaccio de ternera con salsa trufada, virutas de parmesano y setas
O
Tartare de atún macerado en limón y sésamo, con alcachofa, rucola, cebolla, chips de boniato y arroz negro silvestre tipo “Venere”
O
Cremoso risotto con crema de trufa y queso Fontina
O
Raviolis rellenos de bacalao con straciatella, confitura de tomate y albahaca
O
Sorbete de limón y manzana verde con daditos de piña y mango
* * *
Beso de chocolate con frutos del bosque
O
Tiramisú
Por persona | 42,50 €
MENÚ C
Para picar:
Olivas maceradas con finas hierbas, ajo y guindilla
Chips de patata caseras con parmesano, aguacate y tomatitos
Mortadela trufada con focaccia
Burrata con pistacho y pera cocida al vino blanco y miel
Carpaccio de ternera con virutas de parmesano, alcachofas y setas
* * *
Para elegir entre:
Cremoso risotto con crema de queso Fontina y jugo de carne
O
Raviolis rellenos de foie (según temporada) con straciatella de burrata, guanciale y setas
O
Bacalao con costra de pan y finas hierbas sobre patata, pimiento, cebolla y albahaca
O
Solomillo de ternera sobre patata con setas y cebolla tierna
* * *
Tiramisú
O
Tarta casera de queso con frutos del bosque
O
Coulant de chocolate con helado de vainilla y salsa de maracuya
Por persona | 48,50 €
MENÚ D
Para picar:
Olivas maceradas con finas hierbas, ajo y guindilla
Bruschetta con daditos de berenjena y anchoas
Mozzarella de búfala con tomatitos y pesto de albahaca
Jamón de Parma con focaccia
Ensalada verde con tomate cherry semi dry, aguacate, colas de langostinos, bacon y alcachofa
* * *
Para elegir entre:
Cremoso risotto con crema de trufa y queso Fontina
O
Raviolis rellenos de foie (según temporada) con jugo de carne, straciatella de burrata y guanciale
O
Suprema de pescado (lubina) con patata, cebolla tierna y salsa de finas hierbas
O
Solomillo de ternera con boletus y mascarpone
* * *
Tiramisú
O
Tarta casera de queso con frutos del bosque
O
Brownie con helado de vainilla, salsa de toffee y crumble de avellana
Por persona | 48,50 €
EN ESTOS MENUS ESTÁ INCLUIDO EL I.V.A., EL CUBIERTO, AGUAS MINERALES, CAFÉ Y LOS SIGUIENTES VINOS:
BLANC: TROVATi, Terre Siciliane
NEGRE: Villa Adami, Montepulciano d’Abruzzo
CONTAMOS CON UNA BOTELLA CADA TRES PERSONAS. EL CONSUMO ADICIONAL SE FACTURARÁ.
PARA CUALQUIER CONSULTA PREGUNTE POR KATINKA YLLA. (DE 10.00H A 17.00H)
DOMINGO NOCHE Y FESTIVOS NOCHE ENTRE SEMANA CERRADO.